17. mai-feiring på Jarmann

La deg friste av vår 17. mai-meny, med deilige smaker og noe godt i glasset!

Kjøkkenet holder åpent fra 12-22, og baren holder åpent fra 12-03. Fra kl. 17 kan du også reservere bord. Book bord her, eller kontakt oss på telefon: 22 83 28 90.

17. mai

Vi gleder oss til å feire årets nasjonaldag med finstas og flagg, deilige smaker og hyggelige omgivelser. Dagen da Norges grunnlov ble undertegnet av presidentskapet, og siden blitt feiret etter alle kunstens regler!

Vi har laget en egen 17. mai-meny full av fristende retter, og Jarmann er stedet hvor gastromat møter et rikt utvalg av godt drikke i en hyggelig og uformell atmosfære i stilige lokaler på Aker Brygge. Nyt en hyggelig dag med venner og familie, og bli med på feiringen!

Våre pubretter serveres hele dagen, og vi kan friste med blant annet Skagenrøre på surdeigsbrød, Jarmanns gastroburger og cæsarsalat. I tillegg serverer vi et utvalg av spekemat, ost og tilbehør som er perfekt å dele.

Hovedretter serveres fra kl. 16:00, og på menyen finner du grillet laks med kremet potetsalat og grillet entrecôte med sautert romanesco, aromasopp og rødløk. Er du ekstra sulten har vi også et utvalg av fristende forretter. Vi lager også mindre porsjoner til mindre mennesker av alle rettene du finner på menyen.

Er du i humør for dessert? Hva med gammeldags vaniljeis med karamellsaus og friske bær, eller gulrotkake med ostekrem? 

Last ned hele menyen vår her!

Vi har selvsagt også en drikkemeny med kaffe, mineralvann, vin, øl, cider, alkoholfritt og brennevin, som alt kan nytes på vår flotte uteservering på pulserende Aker Brygge – midt i hjerte av 17. mai-feiringen!

Vi gleder oss til en stemningsfull 17. mai-feiring – velkommen til oss!